ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ, ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

Στο πλαίσιο των δράσεων του τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence (SE), η Κινητή Αθλητιατρική Μονάδα (ΚΑΜ) πραγματοποιεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων το οποίο περιλαμβάνει 5 σταθμούς παιχνιδιού, γηπεδικών και εργαστηριακών δοκιμασιών, μέσω των οποίων θα αξιολογηθεί η φυσική κατάσταση των παιδιών. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τη σύγχρονη αθλητική τεχνολογία, να συμμετάσχουν σε τουρνουά αθλημάτων, να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα και να αξιολογηθεί η διατροφή τους από διατροφολόγο.


Προσκαλούμε τα παιδιά να:
-> παίξουμε ομαδικά παιχνίδια
-> μετρήσουμε τη δύναμη, την ταχύτητα, το άλμα, την ευλυγισία και τα αντανακλαστικά
-> ανακαλύψουμε τις κινητικές δεξιότητές με διασκεδαστικό τρόπο
-> αξιολογήσουμε την σύσταση του σώματος


Το πρόγραμμα διεξάγεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Το κέντρο υψηλού αθλητισμού «Sports Excellence» -Μονάδα Αθλητικής Αριστείας, αποτελεί μέλος της διεθνής ένωσης κέντρων υψηλού αθλητισμού (ASPC), και συνεργάζεται με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Εθνικές Ομοσπονδίες Αθλημάτων και αθλητικούς συλλόγους
σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας αθλητιατρική υποστήριξη σε νέους αθλητές, υποστηρίζοντας παράλληλα και την ολιστική τους ανάπτυξη.

Για την έγκριση της συμμετοχής του παδιού στο πρόγραμμα, απαιτείται η συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων από τον ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ του.
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με (*) είναι υποχρεωτικά και παρακαλούμε να συμπληρωθούν με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. Σας επισημαίνουμε ότι η Αίτηση Συμμετοχής δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την επισύναψη της ιατρικής βεβαίωσης, επομένως, προς διευκόλυνση σας, αν προς το παρόν δεν την έχετε στη διάθεση σας, μην προβείτε στην συμπλήρωση των στοιχείων σας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι εγώ:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΟΝΕΑ / ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Νησί / Πόλη
Γονέα / Κηδεμόνα
Γονέα / Κηδεμόνα
Click or drag a file to this area to upload.

ως ασκών τη γονική μέριμνα και κηδεμονία του παιδιού με τα παραπάνω στοιχεία:

Ενημερώσεις

Όροι Χρήσης